► 70 200 666

Grafiske løsninger i 21 år

Vi er et ambitiøst og passioneret grafisk designbureau som løser grafiske opgaver

I 2004 blev Flexagraf stiftet af Stefan Cantagallo Rasmussen som er uddannet mediegrafiker og har lavet grafiske løsninger i 10 år. Strategien blev at samarbejde med de bedste freelancere og virksomheder i branchen, inden for deres felt. Det gør vi den dag i dag.

Siden 2004 er sket meget.

Man skal tage højde for de forskellige platforme som er i alles hjem når man arbejder med digitale løsninger. Konkurrencen på markedet er blevet intens men tit på et billigt grundlag.

Det ses blandt andet ved hjemmesider som mangler sjæl, strategi og opbygning og aldrig bliver fundet på Google og tryksager og designlinjer som  minder om pizzaflyers og lugter af skabeloner. Ville du selv klæde dig i det tøj til et kundemøde? - Hvis du står uden nogen visuel identitet så spørg dig selv: Skal dit firma?

Det er ikke kun vores mission at hjælpe dig med at sælge flere varer men også at du ser godt ud. Det er også vores mål at gøre det til en pris hvor du kan være med. Men ikke nok med det, vi hjælper dig også igang med den rette salgsstrategi.

Hos os finder du et både pris og kvalitetsbevidst grafisk designbureau under samme tag som har erfaring med at arbejde for de helt små til de store.

Vi holder fast i det gode gamle håndværk hvor visuel identitet blev gennemanalyseret og produktet var en passion, men til priser hvor i kan følge med.

____________________________________________________________________________


Vi samarbejder tæt med nøje udvalgte eksperter indenfor deres felt:


Affiliate marketing:
Vi samarbejder med eliten inden for leadgenerering og onlinestrategier

Facebook kampagne og strategi:
I samarbejde med Jens Lindeblad ( stifter af Facebook succeser som We Love Amager/ Århus / Horsens og Den seriøse Oddser ) sætter vi skub i den virale del af din virksomhed.

Skiltning og facade: Når vi påtager os opgaver alierer vi os med forskellige udvalgte firmaer som vi kun kan stå inde for. Igennem mange års samarbejde kender vi hinanden så godt at vi altid garanterer succes.

 

Danmark plakater hos Designkunst.dk

Flexagraf har et tæt samarbejde med designkunst.dk. 

Mangler du flotte Danmark-plakater til hjemmet eller kontoret?

se mere her

Selfie: Stefan Cantagallo Rasmussen